ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО РАЗБИРАМЕ ОТ СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Може ли всички ние , да преживеем своя забързан и в крак с времето ден, без смартфони? Конкретен отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой клиенти на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Броят на тези които имат смартфони със сигурност се разраства от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават експертите . В момента малко повече от 36% от населението на планетата използват смартфони, за разлика от 2011 г., в която този процент е просто 10. И ето защо , ще изложим фактори за тяхната популярност.

# ПРЕДПОСТАВКИ , КОИТО РАБОТЯТ ЗА РАЗСТЯЩИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на контакт с персонална или делова посока ;

използването на разнообразни модели приложения за интернет търговия или резервации;

помещаване на прекрасни моменти или изживявания ;

слушането на музика , от смартфона, ни зарежда с енергия , заряд и свежи емоции .

КАКВА РОЛЯ ИМА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК

Разпознаваме две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако желаете лесно да управлявате телефона си и да получавате най-иновативните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви гарантира това.

Оферти за смартфони 1
Оферти за смартфони

КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА ПОСОЧИМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?

Огромният набор от смартфони в продажба , действително има вариант да ни обърка , ето защо е удобно в случай, че поверим доверие на проверена компания в бизнеса , точно като ООД. Представяме ви най-необходимите напътствия , които експертите от ООД дават . Основни белези за предпочитане на новия ви смартфон:

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по ред , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да имате колкото ви е необходимо музика , игри, галерии и клипчета. 32GB е разумна стойност, независимо от факта, въпреки факта че последните писъци видове смартфони се произвеждат с 64GB.

СВЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ВИЖДАНИЯ И КАМЕРАТА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните реално е е една от най-съществените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са важни и специалните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ИЗКУСТВО ОТ ТОНОВЕ ИЗВИРАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно дисплея на смартфоните от съществено значение е вида на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако забележите, колко ярък е панела, това ще е показател и за наситеността на тоновете – AMOLED панелите изпреварват LSD, по тези критерии . Преднината на новите модели смартфони е, че те разполагат с висок, динамичен диапазон – HDR, показващ още повече наситеност.

Изберете нашите  смартфони 2
Изберете нашите смартфони

ДОБРИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Когато го купите, подберете калъф, който най-добре ще пасне на вашият смартфон – това ще осигури протекция от драскане или вероятно изпускане върху екрана . Дизайна, също има значение , спрете се на калъф, който съответства на точно по вкуса ви и с него ви е добре, след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, естествено е главна част от поддържането на смартфона – той предпазва дисплея от драскотини и в някакви моменти от леки мокрения;

Полагайте грижа, пазете смартфона си от вода. Ако инцидентно , попадне по-голяма капка или го облеете, на момента премахнете батерията, за да може за час да изсъхне и чак тогава я поставете на нейното място.

Един път в месеца е необходимо да се направи пълен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Или за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% след което да оставите батерията да се изпразни напълно , падайки до 0 и за да се изключи сам. Така ще запазите живота на батерията по-дълго ;

Поддържайте смартфона си в добро състояние – изрядното почистване , ще направи дисплея щастие за очите и следователно ще изглежда още по-представително. Целесъобразно не употребявайте хартия, а само фина кърпичка, в противен случай , може да бъде нанесено случайно надраскване на екрана;

Прибирайте смартфона си, всеки път на едно и също място, когато излизате . При пазаруваме в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне , някой може да ви го вземе или открадне. Затова , не забравяйте да използвате FindMyPhone или съответстващата му функция, при кражба или загуба .

Изключително добри смартфони 3
Изключително добри смартфони

КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не се спирайте на смартфон, чиято батерия издържа по-малко от 10 часа. В страницата на ООД, бихте могли прегледате списък от смартфони, специфично тествани за дълготраен „живот“. Ето как ще узнаете , кое устройство ще ви придаде защита и спокойствие – едно включване в контакта, за няколко дни.

КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩЕСТВЕНАТА ИЗГОДА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашни дни е един олекотен адаптивен компютър, имащ процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да откриеш каквото ти е необходимо . Въпреки това къде се намираме , имаме шанса забележим , че мнозинството хора на практика “живеят в“ самртфона си и през цялото време търсят нещо, сигурно себе си. Наименованието смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което абсолютно точно съответства на критериите на самртфона. Сега е момента изложим конкретните предимства от смартфона:

разговаряме с близките ни , понякога с часове или работно се свързваме колегите ни;

Подчертаваме интернет присъствието си , посредством социалните мрежи, а от там сме непрестанно в течение на най-новите случки , анализи и постове;

По-често и по-често смартфоните се ползват и в офиси на фирми, за ефикасна работа ;

След като ни идва до гуша от ежечасните задачи , чрез смартфона си, кратковременно и без усилия „се пренасяме“ в своето любимо приложение , за да чуем предпочитана музика ; да отидем в алтернативна реалност , посредством проникновен филм; да се посмеем с хумористично предаване или поне за кратко да се „впуснем“ в думите на страхотна книга .

Смартфоните са личен помощник , ако сме гладни , няма значение дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

При условие, че имаме желание да снимаме селфи, съхраняваме любим момент от мястото на случващото се ;

Лаптопите ни са наистина тежки , в съпоставка със смартфоните, които не само са практични , но влизат в малкият ни джоб .

Типове смартфони 4
Типове смартфони

МЯСТОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

Вижте страницата на ООД и харесайте смартфона, е най-подходящ за стила ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с завладяващ външен вид е вашият смартфон, с който се чувствате чудесно . Вижте още секциите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Качествени смартфони 5
Качествени смартфони
Вижте каталога ни с смартфони 6
Вижте каталога ни с смартфони
Намерете най-добрите оферти за смартфони 7
Намерете най-добрите оферти за смартфони
Разновидности смартфони 8
Разновидности смартфони
Намерете смартфони 9
Намерете смартфони
Огромно разнообразие от смартфони 10
Огромно разнообразие от смартфони
Вижте смартфони 11
Вижте смартфони

КАКВА РОЛЯ ИМА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК
КАКЪВ Е НАЧИНЪТ ДА ПОСОЧИМ КОЙ Е ПАСВАЩИЯ НИ СМАРТФОН?
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПРЕЦЕНИТЕ И RAM ПАМЕТТА, ПОТРЕБНА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
СВЕТЪТ ПРЕЗ МОИТЕ ВИЖДАНИЯ И КАМЕРАТА НА СМАРТФОНА МИ
ИЗКУСТВО ОТ ТОНОВЕ ИЗВИРАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
ДОБРИ СЪВЕТИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ В УПОТРЕБАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ТРАЕНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА БЪДЕ СЪЩЕСТВЕНАТА ИЗГОДА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
МЯСТОТО ЗА ПОКУПКА НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И МНОГО АКСЕСОАРИ

Uncategorized

Leave a Reply