Възвръщане на сияйния вид на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на дерматологичния слой чрез микронидлинг терапия

Завършеното освежаване на здравината и сияйния вида на дерматологичния слой към този момент е достъпно без хирургична намеса – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг методът представлява в най-слаба степен оперативен лек за елиминиране на проблемните области от областта на лицето , като снижава до минимум видимите фини линии и неравности по повърхността , чрез активиране на реставриращите процеси в епидермиса и дермата и ускоряване на производството на колаген .

Как да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?

С края на работещата на високи честоти микронидлинг терапия се изисква да се придържате към напътствията на вашия специалист по дерматология, за да осигурите максимален резултат и освен това да се предпазите от нежелани вторични реакции .

При неправилно прилагане на действия върху кожния пласт след микронидлинг е възможно да се забележат вторични реакции. За да ги предотвратите , ние, екипът на ООД съветваме :

– Да се избягва употребата на груби отстраняващи замърсяванията изделия

– Да се внимава с излагането на интензивна слънчева светлина

– едно денонощие след финала на манипулацията да не се нанася грим и козметични продукти, освен ако вашият кожен лекар не ви е препоръчал друго

– Вечерното време след практиката е наложително да се влага в кожата само серум за лице или тяло

– Да се избягва физическото натоварване в насрочения ден за процедурата

– Да не се практикуват масажни процедури , процедури с пара и гореща вода между пет и седем дни след дерматологичната терапия

– Има вероятност в третираната област да се образуват пъпки , които ще се скрият от 5 до 7 дни след микронидлинг намесата

– Ако има събитие или условие , което Ви създава безпокойство в идните 2-3 дни след края на процедурата и имате съмнения, че причината е процедурата, моля, осъществете контакт с нас

Защо да изберем  микронидлинг 1
Защо да изберем микронидлинг

Кои биват смайващите ефекти , които микронидлингът постига ?

– обратно събиране на порестите области

– отстраняване на печата на акне

– скриване на тънки гънки и линии

– понижаване на обема на нежеланото оцветяване

– повдигане на дерматологичния слой

– заравняване на тена

Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг интервенция е новаторски път към целокупно възвръщане на младежкия вид на кожата . Измежду най-ценните ползи се намира фактът, че се допуска да се приложи не ограничено до дефектите на лицевата повърхност, но освен всичко и за третиране на последици от разширяване по частите на снагата. Чрез микронидлинг интервенцията кожната тъкан в зоната на третиране има вид на гъвкава, обогатена с нужната влага и съхранена . Интервенцията бива светкавична , несъпътствана от неприятни усещания и неизискваща възстановителни мерки . Областта, която ще се повлиява се обезболява с местна анестезия под формата на мека субстанция , която се налага 20-30 минути по-рано от старта на микронидлинг процедурата и носи най-голям уют .

Изключително добър микронидлинг 2
Изключително добър микронидлинг

За кого е подходяща микронидлинг методологията ?

Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД създава учудващо добри поледици при, както вече уточнихме , всички видове кожа ,а освен това и е подходяща за почти всички възрастови групи . Употребява се при белези от младежки обрив , действащо младежко обриване, изявени дупки , слаби сбръчквания , пигментни петна ,а също така и повехнала кожна обвивка . Чрез козметичната намеса се заздравява състава на дерматологичния слой , неравномерността се изглажда , а повърхността е пощадена .

Как функционира ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг съдържа действието на LED лъчения в синьо и червено . Сините лъчи премахва заразата , предизвикваща загнояване при пъпки , докато в това време червеното излъчване стимулира клетките да възпроизвеждат белтък , като това усъвършенства градежа и цвета на кожата . Благодарение на присъщия си минимално инванзивен подход , микронидлинг практиката елиминира всякакъв обезпокояващ ефект .

Изключително качествен микронидлинг 3
Изключително качествен микронидлинг

Що е то медицински микронидлинг?

По време на високооборотната микронидлинг обработка лечебно технологично устройство с вградени фини , игли, покрити с благородни метали осъществяват множество малки отвори в кожата . Вследствие на това се възбуждат обновителните явления ,като се стимулира образуването на колагенов белтък . С помощта на малките продупчвания нашият дерматологичен слой безпроблемно преработва ценните за нея съставни вещества, като глюкозаминогликани, витаминозни комплекси и съединения , които възстановяват изначално здравия й облик .

Какво всъщност е ООД микронидлинг?

Възхитителните реакции , които дръзката и умела микронидлинг технология – ООД поражда, са гарантирани от комбинираното влияние на машината , който съвместява микронидлинг с радиочестотно излъчване и LED лампи. ООД тушира меките вълни и резки по кожната обвивка , видимо я прави стегната и повдига , присвива порите и премахва остатъците от младежко акне , текущо гнойно възпаление и някои от видовете пигментни петна . Микронидлингът представлява нехирургична освежаваща процедура , което значи , че при тази терапия отсъства намесата на скалпела ,както и редовните недостатъци .

По какви причини микронидлинг практиката с ООД се доказа като безобидна?

След края на намесата се забелязва леко порозовяване на обработваната област , но този белег се премахва в най-скоро време . Микронидлинг практиката най-често няма друг вид нежелани ефекти и освен това достига гарантирано силни ефекти при всецялото възвръщане на младежкия вид на кожната тъкан . Важно за безрисковата микронидлинг практика е видът на използваните технологични съоръжения. В медицински център ООД ние се доверяваме на ООД – гарантиран със сертификат професионален апарат за микронидлинг терапия , който отговаря на сериозните правила на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Съединените Американски Щати . Проверена и гарантирано успешна , микронидлинг терапията ООД е безвредна за здравето , дори напротив – е доверен ход към възвръщане на блестящата външност на кожната покривка .

При неглижиране на указанията на специалиста по дерматология след микронидлинг интервенцията е възможно да се породят по-бавно изчезващи руменеещи области и подпухнали места . Щом намерите нещо червено и подуто , което ви безпокои, мигновено потърсете своя дерматолог .

Оферти за микронидлинг 4
Оферти за микронидлинг

Пристъпете смело към микронидлинга! Сега !

Заявете посещение при дерматологичен специалист от ООД и се осведомете по онези въпросителни , които не разбирате достатъчно добре . При някои обстоятелства контактът със специалист е възлов при взимането на избор . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Най-добрия микронидлинг 5
Най-добрия микронидлинг
Най-добрите оферти за микронидлинг 6
Най-добрите оферти за микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 7
Вижте повече за микронидлинг
Качествен микронидлинг 8
Качествен микронидлинг
Качествен микронидлинг 9
Качествен микронидлинг
Повече за  микронидлинг 10
Повече за микронидлинг

Как да избегнем нежелани реакции след микронидлинга?
Кои биват смайващите ефекти , които микронидлингът постига ?
Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг
За кого е подходяща микронидлинг методологията ?
Как функционира ООД микронидлинг?
Що е то медицински микронидлинг?
Какво всъщност е ООД микронидлинг?
По какви причини микронидлинг практиката с ООД се доказа като безобидна?
Пристъпете смело към микронидлинга! Сега !

Uncategorized

Leave a Reply