Любопитни съвети , които може да са ви интересни относно летните гуми

Любопитни съвети , които може да са ви интересни относно летните гуми

Съществената роля на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-концептуалните съставляващи части на автомобила и безусловна причина за това по какъв начин тя ще се държи на улицата – летните гуми притежават безгранично разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените отличителни белези . Опитите сочат , още много купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Нашите специалисти от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви дадем редица добри алтернативи , и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и елементарен начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от оторизираните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна .

Летни гуми Syron – главни преимущества

Важно превъзходство на летните гуми на SYRON е, че в действителност с тях подчертано се редуцира евентуалността за зараждането на аквапланинг или казано на по-елементарен език , т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с доста ограничени степени на звук, удобство при управление , сцепление и поведение в завой. Сигурността на платното е най-главното нещо , от което има потребност един водач . Независимо от това , SYRON са от онези фирми, които включват в собствените си модели новата методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното нагряване . Последицата от това е, че летните гуми механично стават използваеми за още по значителен пробег и значителна твърдост даже и при управление с сериозна скорост.

Намерете летни гуми 1
Намерете летни гуми

Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три главни надлъжни тръби върху предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по навлажнена настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и намалява съпротивлението при търкаляне. Допълнително , дизайнът на проводниците на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така подобрява сцеплението при мокра настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра на свой ред подобряват стабилността при голяма скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Главните превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са големия пробег, малкото консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и незасъхнали пътни платна. Летните гуми обезпечават наложителната производителност при  всички без изключение режими на потребление.

Вижте летни гуми 2
Вижте летни гуми

Летни гуми от линията на доставчика Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи фирми в международен мащаб. Още от основаването си през 1967 година, марката се разширява перманентно в тон с най-актуалните технологии и моди на пазара, за да обезпечи спокойствието и безопасността на водачите . Разнообразните вариации летни гуми на Maxxis включват разнообразни характерности и плюсове . Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави изключително издръжливи, и имат относително дълголетен живот, даже и при неправилно износване . При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите проводници и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с практичен каркас, които усъвършенстват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашата кола

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-стабилна смес на предпазителя и вече помената система за допълнително охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е отредена за висока скорост, а самите те са подходящи и при неасфалтирани пътни ленти .

Разновидности летни гуми 3
Разновидности летни гуми

Летни гуми SYRON – предложения

Продуктовата гама за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON съдържа три специфични вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми SYRON – вторични привилегии

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още множество плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири обемни водни прорези, които осигуряват безопасността Ви при вече отбелязания аквапланинг; наклонени , кръговидни раменни повърхности, които се влияят незначително от пътната лента и с помощта на които се прецизира возенето и се ограничава вероятността от някакво голямо обезобразяване; иновативната сликова смес, която отпимизира движението на влажна и суха настилка; резултатен дизайн, посредством който се осъществява уравновесено разположение на напрежението при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на марката SYRON включват други особени и съществени свойства . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-задоволително сцепление в изненадващи ситуации ; системата, която намалява обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно натоварване и рязко спиране – това са все неща, които съвместно с изведените по-рано такива, правят търговеца на съответните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е предпоставката да си съперничи резултатно с най-влиятелните производители в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава уважение и факта, че при изработката на летните гуми на SYRON се използват доста по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до минимални стойности . Това дава шанс за по-сериозен пробег и по-оскъден разход на гориво.

Информация за летни гуми 4
Информация за летни гуми

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават големи цеви за премахване на водата и цеви по раменните плоскости за странично отстраняване на водата. Този тип летни гуми притежава допълнително висок скоростен индекс и развита трайност на вътрешната конструкция , като гарантира запас от сигурност при опасни обстоятелства.

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на фирмата за нашата страна и ви предлагаме изобилие от висококачествени и достъпни възможности! Повярвайте на офертите на Летни гуми ООД! Освен предложенията ни за летни гуми вижте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Нашият каталог с  летни гуми 5
Нашият каталог с летни гуми
Невероятни летни гуми 6
Невероятни летни гуми
Вижте летни гуми 7
Вижте летни гуми
Вземете летни гуми 8
Вземете летни гуми
Изберете нашите  летни гуми 9
Изберете нашите летни гуми

Съществената роля на летните гуми
Нашите специалисти от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми Syron – главни преимущества
Летни гуми от предложенията на SYRON – BlueTech
Летни гуми от линията на доставчика Maxxis
Летните гуми Cross 1 Plus – ползи за вашата кола
Летни гуми SYRON – предложения
Летни гуми SYRON – вторични привилегии
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – Race 1 Plus
В заключение

Uncategorized

Leave a Reply