Изкуството да даваш подаръци с повод или без

Изкуството да даваш подаръци с повод или без

подаръци без колебание са ценни вещи, на които всеки от нас ще се зарадва . Без значение дали са за празник или не , те ни карат да се чувстваме оценени, както и да покажем чувствата си на любим човек, това са подаръците.

Най-голямото събитие, на което си раздаваме подаръци

Коледа. Няма човек, който не харесва Коледа . Чакаме декември с хубава нагласа и със сигурност си мислим за купуване и получаване на подаръци. Независимо дали все още вярваме в Дядо Коледа или сами избирате подходящ подарък за себе си, Коледа несъмнено е поводът , когато сме склонни да инвестираме най-много за подаръци.

Най-ценният подарък в историята

Със сигурност това е най-лесният въпрос и едва ли има някой, който не знае отговора му – подаръкът, за който са похарчени най-много пари е Тадж Махал. Издигнат близо до индийския град Агра, мавзолеят е създаден от моголския император Шах Джахан в памет на съпругата му Мумтаз Махал. Строежът на пантеона се извършва за период от 21 години за да се построи и там се намира гробницата на неговата съпруга . Този подарък е направен от бял мрамор, като тогава е възлизал на стойност 32 милиона рупии. Към 2015г. , това възлиза на около 52,8 млрд. рупии или 827 млн. долара . Сега подаръкът на императора за любимата му жена е вписан като културна забележителност на ЮНЕСКО.

Най-предпочитаните подаръци 1
Най-предпочитаните подаръци

Най-обемният подарък през годините

Без съмнение хрониките и народите не са забравили някои важни и мащабни подаръци. Идеята за подаряването на подаръци стремително събира популярност в европейските държави . По тази причина даровете са вече нормална форма и похват да се покаже приятелско отношение , разбирателство или мир между две племена . Казусът за най-големия подарък в миналото няма единодушен отговор . В този смисъл , най-известният и прочут „най-голям подарък в историята “ е Статуята на свободата. Тя е подарък за народът на Съединените Американски Щати от французите като поводът е е 100-ната годишнина от разписването на декларацията за независимостта на страната през 1886 година. Образът представя Либертас – жена в роба, която всъщност е римската богиня на свободата. Тя носи факла и свитък , където са инкрустирани датата, месецът и годината на разписване на декларацията за независимостта на САЩ . Определено този паметник и до днес пази значимостта си и спечелва голяма част от туристите в страната .

Най-неизвестният непознатият незнайният непрочутият подарък в миналото

След дълги години обграждане от елините на Троя, те издигнали дървен кон , които разположили пред портите на града . Армията свалила блокадата и се оттеглила . Само на пръв поглед . Но това е без значение . По това време , обичаите предричали , че генералът, който не е победил в битката, предава коня си на победителя. Това може да се възприеме като оправдание троянците, които са предположили , че това е дар за оттеглянето на гърците от битката . Краят е история .

Нашият каталог с  подаръци 2
Нашият каталог с подаръци

Как се чувстваме, когато даряваме подаръци?

През годините са проведени десетки проучвания и експерименти , които искат да разгадаят и осъзнаят чувствата , които се пораждат в нас , когато избираме подарък на любим човек .

Психология зад разменянето на подаръци

В съвремието купуването на подаръци е известно във всички общности по целия свят , по разнообразни поводи – честване на рождени дни, семейни празници, за късмет , добри пожелания , за здраве , да покажем любов и привързаност или просто да кажем без думи „благодаря“ . Подаръци се купуват на всички – децата ви, приятели , членове на работния колектив , дори на съседите . В психологията, която е скрита зад избирането на подаръци, е важно едно важно нещо – даровете ни допускат да се обвържем емоционално с човек . Индивидът , който дарява подаръка, изказва чувствата и емоциите си с мисълта , че може да сподели чувствата си с индивида , който приема подаръка. Човекът, който получава подаръка открива не само подаръка , но и усещанията към предмета и човека . По този начин се преоткрива емоционалната връзка между личностите .

Огромно разнообразие от подаръци 3
Огромно разнообразие от подаръци

Идеята да купуваме подаръци

Разменянето на подаръци сигурно е една от най-старите идеи на човека , която изпреварва оформянето на човешките общности и датира още от оформянето на човека като индивид . Дори в примитивната , каменна ера, ритуалът на измисляне на подаръци е доста разпространено и е било употребявано като метод да се покаже любов и привързаност към друг човек .

Защо е важно да си разменяме подаръци?

Изграждането на близки отношения с хората , с които сме всеки ден, изгражда у нас усет за цел, както и позитивизъм. Това е възприятие, което пречиства душата и вади на показ на преден план най-добрите качества у човек . Както ни учи и една много стара, българска поговорка „по-хубаво е да даваш, от колкото да получаваш“.

Нашият каталог с  подаръци 4
Нашият каталог с подаръци

Усещаме радост и щастие, когато получаваме и даваме подаръци

Казано с най-прости думи , даряването на подаръци със сигурност ще накара всеки да се чувства по-щастлив със себе си. По тази причина , давайте подаръци за да сте щастливи ! Освен съветите ни за подаръци, прегледайте и:

значки
чаша със снимка
възглавница със снимка
баджове
печат на тениски
пъзел със снимка
рекламни тениски
тениска със снимка
рекламни чаши
връзки за баджове

Качествени подаръци 5
Качествени подаръци
Нашият каталог с  подаръци 6
Нашият каталог с подаръци
Оферти за подаръци 7
Оферти за подаръци
Вижте нашите подаръци 8
Вижте нашите подаръци
Качествени подаръци 9
Качествени подаръци

Най-голямото събитие, на което си раздаваме подаръци
Най-ценният подарък в историята
Най-обемният подарък през годините
Най-неизвестният непознатият незнайният непрочутият подарък в миналото
Как се чувстваме, когато даряваме подаръци?
Психология зад разменянето на подаръци
Идеята да купуваме подаръци
Защо е важно да си разменяме подаръци?
Усещаме радост и щастие, когато получаваме и даваме подаръци

Uncategorized

Leave a Reply