Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – всичко за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – известни в целия свят, но не и в България – всичко за дрехите Jack and Jones

Чували ли сте за страхотните дрехи jack and jones? А представителят, която представя дрехи jack and jones изобщо ? Абстрахирайки се от това, че нашата страна фирмата да не е в редиците на най-известните , си заслужава да опознаеш нейните творения и да намериш точно тези сред тях, които подхождат на същността ти и начина, по който гледаш на света !

Стилът дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се отличават с класическа кройка и се основават на ярки дрехи и модели , останали в историята като „икони“ в обществото. Отлично познатата класика е съчетана с актуални орнаменти , от актуалните течения.

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на най-първите дънкови облекла на бранда, се фокусират върху качествената изработка и първокласния продукт . Те са вдъхновени от неподправения винтидж стил, произвеждат отново избелените продукти, сякаш минали през много пранета , парчетата плат , зашити върху основните парчета, от които е създадена дрехата , подобно на кръпки. И по наименованието си , колекцията дрехи Jack and Jones се свързва с един специфичен времеви период , а в изработката си се стреми да хване неподправената душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази линия предлагат високо качество , прибавени своеобразни и уникални , сами по себе си, орнаменти, за да пресъздадат най-добрата винтидж визия с допълнени към нея актуални елемента . С почит към традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing създават облекла , които ще подхождат на смелите мъже, харесващи поддръжници на типичното за този период.

Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones 1
Голямо разнообразие от дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Core

Дрехите Jack and Jones Core ще те заведат в градската улична култура . Характерни за тях са големия брой графики , които приличат на графити , използвани при изработката им, и новаторските орнаменти. Тъканите са качествени, а главните гами от цветове – изчистени , за да бъде възможно орнаментите да изпъкнат по-ярко . Линията дрехи Jack and Jones Core комбинира обикновената и всекидневната визия чрез артикули, като „anti-fit“ дънки, блузки с къс ръкав с изобразени картинки, характеризиращи културата на улицата, суитшърти , обувки и тънки пуловери. Иновативният вид на дрехите Jack and Jones се постига посредством изрязани шевове и много други технически елемента , неголяма гама от цветове, естествени нюанси, комбинирани с дръзки, изпъкващи цветове, които грабват окото и определено привличат вниманието . Колекцията дрехи Jack and Jones Core оправдава интереса на младежите от мъжки пол, които се водят от модата . Начинът на живот в града и активният живот личи ясно , съдейки по начина им на обличане .

Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones 2
Огромно разнообразие от дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще намериш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на марката , така че доказано са си отвоювали чуждестранния интерес. Сред тях са изчистените блузи с къс ръкав от серията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фин плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и спортният екип, който е подходящ за спортни активности, JJTNumber Sweat Pants. Подхождат и за по-мразовитото време са блузите JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са меки и разтегателни, но не дразнят тялото. Към серията дрехи Jack and Jones Core принадлежат и шубите на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете марки са устойчиви към вода и защитават от вятъра, подхождат на абсолютно всяка визия и имат много джобове, които са създадени , за да събират на едно място всичко нужно.

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 3
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европейския съюз , но и навсякъде по света

Както съумя да научиш и в предходния ни материал, насочен към бранда , дрехите Jack and Jones успяват да си извоюват слава не само в ЕС , но и по целия свят . Брандът има сътруднически отношения с различни фирми, които са свързани от подобни идеи и които споделят съизмерими ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за младежите и активни хора, като теб, които следят тенденциите на модата и се стремят стилът им да отговаря точно на тях. Дрехите им съчетават изчистената визия с модерните към момента последните писъци на модата, за да бъдеш на тяхна страна за постоянно , като почитател и поддръжник .

Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са инспирирани от градската поп култура – начинът на обличане е интересен и разнообразен , от начина на обличане струи веселие, а инспирацията за тях е от най-съвременните течения. Те са с високо качество и комбинират в себе си комбинация от цветови гами и начини на обличане, които ти предоставят шанса да приспособиш всяка визия така, както на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и индивидуални, които отиват на онези , които не се страхуват да се откроят сред останалите . Насочени са към модерните мъже , които често съчетават различни стилове в аксесоарите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals представя многоцветни дрехи, като щамповани тениски , блузки за ежедневието , суитшърти и дънки .

Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones 4
Най-предпочитаните дрехи Jack And Jones

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са предлагали преди всичко дънки

В годините след основаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са преди всичко дънки, защото денимът вече е трайно установен на световните пазари и се произвежда в най-различни разновидности . И до ден днешен , моделите дънки се произвеждат в многообразни цветове и отенъци, избелени , в по-малка или по-голяма степен скъсани, по впити към тялото , от типа „skinny fit“ и “slim fit”, обичайните видове „regular fit“ и още много други . Това е и подходът, с който марката успява да си спечели позиции в световен мащаб и да се нареди до останалите големи производители на дънки . Напоследък , фирмата налага на пазара колекцията дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която показва по нов начин водещата насока на дънките и има за цел да ги направи по-евтини за всеки човек . Основното , което е важно за компанията, е най-вече първокласното качество, впечатляващият дизайн и майсторството на изработка.

Намерете дрехи Jack And Jones 5
Намерете дрехи Jack And Jones

Открадни идея за начина си на обличане

Успяхме ли да провокираме вниманието ти? Искрено очакваме да е по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с голямо внимание към употребяваните материали и направените орнамента, за да обхванат различните визии и специфичната индивидуалност, която да ти се хареса и да избереш сред многото предложения . Фирмата наистина заслужава да бъде оценена и у нас по начина , по който се е утвърдила и в другите страни .

Разгледайте още останалите ни артикули и комбинации от дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Най-добрите дрехи Jack And Jones 6
Най-добрите дрехи Jack And Jones
Изберете дрехи Jack And Jones 7
Изберете дрехи Jack And Jones
Намерете дрехи Jack And Jones 8
Намерете дрехи Jack And Jones
Качествени дрехи Jack And Jones 9
Качествени дрехи Jack And Jones

Стилът дрехи Jack and Jones Premium
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Колекцията дрехи Jack and Jones Core
Разгледай и ти!
Дрехите Jack and Jones са харесвани не само в Европейския съюз , но и навсякъде по света
Серията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са предлагали преди всичко дънки
Открадни идея за начина си на обличане

Uncategorized

Leave a Reply