seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В SERP

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни сайтове на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира вашия уебсайт на водещи места в Google, значи сте на правилното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успя да премести Apple от челното място в ранглистата на най-доходоносните дружества в света. И знаете ли защо? Заради Adwords! За 2017 година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 произлизат от уебсайтовете в AdWords. Това е вашият капитал и инвестициите на всички малки и големи дружества, които не само дават пари на Google, но и добиват клиенти от това.

Какво включва SEO оптимизацията?

По каква логика уебсайтовете се класират на първо място? Добрата новина е, че създаден е работещ метод – SEO оптимизацията. Той работи за всяка страница, ще даде резултати и за вашата уебстраница. Начинът е seo оптимизацията.

За да позиционира вашата страница на първо място, търсещата машина на Google се нуждае да намери в уебстраницата ключовите словосъчетания, по които потребителите ви издирват. Тези думи е препоръчително да са в текста, в URL-адреса, в заглавието, в дескрипшъна и в името на изображенията. Освен описаните Google се нуждае да намери на уебстраницата ви обемно, важно и постоянно освежавано описание, както и линкове към него от многобройни използвани страници. Вашият сайт се налага да бъде изграден с адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Като цяло наложително е да спазвате всички 252 насоки, описани от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са много важни за всяко предприятие! За последната година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а закупените артикули за последните 4 години са се повишили с 230%! И тези данни ще продължават да се покачват докато застигнат до резултатите в Съединените Щати, където един от всеки осем щатски долара е похарчен за пазаруване онлайн!

Но дори и да не продавате онлайн, Google маркетингът е належащ за вашия трафик – 72% от потребителите проверяват в интернет преди да пристъпят към покупка, дори и тя да е от определен магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти несъмнено прекарват дълги периоди от време във Facebook, затова ангажирайте и този канал за реклама. Но предимството на seo оптимизацията е, че когато посетителят ви използва Google, той вече осъзнава нуждата от продукта и търси от кого да го закупи – от вашия сайт или от вашата конкуренция.

Ние се стремим да привлечем този потенциален потребител директно във вашия сайт! Няма значение дали продавате продукти или услуги, без значение дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-доброто решение е да доверите сайта си на екипа от специалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ни поверите SEO оптимизацията на вашия уебсайт, за проекта ще работят: SEO експерт, редактор, създател на връзки към сайтове, онлайн маркетинг консултант, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще направят разбор съдържанието на сайта и промените на конкурентите ви, ще напишат съвети за технически изменения по 252 фактора за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг график, и график за редовно създаване на релевантно описание, ще работят по общо 24 файла, които създават основата на вашата обособена SEO маркетинг стратегия за нарастване на сделките и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го имплементира.

Съветите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google

За да окажем помощ на всички тях, ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД съчинихме книгата На първо място в Google. Там обясняваме 252 фактора на непознатия алгоритъм, чрез който Google нарежда страниците.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Как отчитаме SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се изпълнява, всяка седмица ще съставяме рапорт за промените по вашата уебстраница, а всеки месец – доклад за резултатите по ясни норми за SEO оптимизацията: повишаване на посетителите, подобрение на местата в Google, количество нови посетители, времетраене на посещенията, брой изработени и качени на сайта текстове, брой създадени външни линкове.

В някои ситуации вашият сайт може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато един уебсайт е на първи позиции в Google, там влизат значително повече посетители, но това не е задължително да не генерира неизменно и до по-голям брой продажби. Поради тази причина може да стане ясно, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също има нужда от оптимизация – например да обогатите текста на стоките, сумите, обслужването или целия user experience. За всички тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това е чудесно, но имате ли идея, че само докато четохте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. проучвания и са индексирани над 21 000 нововъведени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Не бива да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашият уебсайт ще може да излиза на първи позиции в Google.

Всеки клиент е уникален и същото важи за всеки уебсайт! Именно затова и вашият сайт се нуждае от конкретна SEO оптимизация и график, съобразно бизнес модела ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Свържете се с нас на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за извеждането и на вашия сайт на челни позиции в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСТРАНИЦИ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В SERP
Какво включва SEO оптимизацията?
Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво ще направи за вашия сайт екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Съветите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google
Как отчитаме SEO оптимизацията?
В някои ситуации вашият сайт може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Uncategorized

1 thought on “seo оптимизация

Leave a Reply