seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда десетки сайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google успешно изпревари Apple от челното място в ранглистата на най-скъпите фирми в света. И знаете ли по какъв начин? С помощта на Adwords! За 2017 година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са от сайтовете в AdWords. Това са вашите инвестиции и капиталът на всички малки и големи бизнеси, които не само дават пари на Google, но и докарват клиенти от това.

Каква е идеята на SEO оптимизацията?

По каква логика уебстраниците се класират на първи позиции? Страхотната новина е, че съществува успешен модел – SEO оптимизацията. Той е от полза за всяка уебстраница, ще проработи и за вашия сайт. Методът е seo оптимизацията.

За да покаже вашият уебсайт на чело, търсачката трябва да открие в сайта ключовите словосъчетания, по които потребителите ви издирват. Тези изрази трябва да са в написаното, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в наименованието на картинките. Освен описаните Google има нужда да намери на сайта ви обемно, важно и често освежавано съдържание, както и линкове към уебстраницата от многобройни посещавани уебстраници. Вашият сайт задължително трябва да има адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Накратко казано трябва да работите спрямо всички 252 заръки, обяснени от колектива на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Поради каква причина ви е необходима SEO оптимизация?

AdWords е най-печелившият бизнес в света! Но все пак само 15% от клиентите в Google са насочени към AdWords резултатите. Останалите 85% от потребителите според Zero Limit Web са върху органичните сайтове.

Ако се чудите: Прекрасно, значи няма да плащаме на Google – не го правете! Щом сайтът ви не е измежду първите три – трябва да не прекъсвате да употребявате Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от посетителите посещават първите 3 линка в Google, а около 1% – върху уебстраниците на страниците след водещата. Сега вече можете да предположите къде имате възможността да скриете труп – на втора страница в резултатите от търсенето! Вашата уебстраница някъде там ли се намира?

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?

За да сте в течение какво точно се случва в процеса, всяка седмица ще получавате отчет за дейността по вашия уебсайт, а всеки календарен месец – доклад за промените по ясни правила за SEO оптимизацията: нарастване на трафика, подобрение на местата в Google, количество уникални посетители, време прекарано на сайта, брой написани и качени публикации, количество създадени външни линкове.

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да подпомогнем всички тях, ние екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД създадохме книгата На първо място в Google. Там показваме 252 компонента на мистичния алгоритъм, чрез който Google подрежда уебстраниците.

SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Имате и възможността да се помъчите да приложите насоките ни и сами като се водите от инструкциите на следващите страници. Ако обаче разполагате с служители, на които можете да възложите SEO оптимизацията, те задължително трябва да преминат през обучение, да получават помощ и да бъдат контролирани при имплементирането на целия проект на SEO оптимизация. Ние, като професионалисти от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД разполагаме с уменията да изпълним този процес за вашата страница! Първите резултати се нуждаят от задълбочено обучение за период поне три месеца и ежедневна работа от минимум още три месеца след това.

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои ситуации уебстраницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първо място в Google, там са привлечени много повече потребители, макар и това да не генерира неизменно и до повече продажби. Поради тази причина може да се окаже, че не само вашата страница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също трябва премине през промяна – например да обогатите текста на артикулите, сумите, обслужването или целия user experience. За тези промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това е страхотно, но имате ли представа, че само докато четохте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са направени над 25 млн. търсения и са индексирани най-малко 21 000 новосъздадени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Недейте да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият сайт може да излиза на първи места в Google.

Всеки клиент е неповторим и същото се отнася за всяка уебстраница! Именно по тази причина и вашият сайт има нужда от конкретна SEO оптимизация и план, съобразно предприятието ви!

Свържете се с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Пишете ни на контакт 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за извеждането и на вашата страница на първа страница в Google с помощта на SEO оптимизация!

Доверете се на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБСАЙТОВЕ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ НА ПЪРВО МЯСТО В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Каква е идеята на SEO оптимизацията?
Поради каква причина ви е необходима SEO оптимизация?
По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
SEO оптимизация с помощта на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
В някои ситуации уебстраницата ви може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Uncategorized

Leave a Reply