матраци

матраци

Матраци Симеонов са топ решение за всеки семеен кът

матраци Симеонов е една от най-популярните и убедили с времето в качеството си марки в спалната индустрия у нас. В нейния каталог можете да откриете подбрани предложения и сортове матраци – от едностранни, с две лица матраци и предназначени за деца до видове матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от компанията Симеонов доставят на всички хора качество от най-висок клас, както и най-висока степен на релаксация и удобство във времето за сън. В допълнение, постоянните иновации на технологиите за производство, гамата от продукти и идейните подходи гарантират, че матраците Симеонов са изцяло създадени по съвременните норми и разпоредби за полезен и качествен сън. в настоящия текст ще разискваме въпроса за категоричните ползи от поръчването на матраци Симеонов за вашия домашен уют.

Неконвенционални големини

Едно от категоричните достойнства на матраците от марката Симеонов е това, че се реализират и в нетипични големини при наличие на молба или заявка от конкретен клиент. По този начин се уважават личните изисквания за широчина, високост и каквито и да е настройки на матрака. Такова мислене е много важно за извличане на най-пълноценните изгодности от самия потребител за практичност, комфорт и пълноценен сън.

Голям избор на продукти

Продуктовата гама на фирма Матраци Симеонов е забележително пъстра и откликва на нуждите и предпочитанията на всеобхватна сфера от лица. Като начало, в списъка ни могат да се намерят много видове матраци – с едно лице и с две страни/ с две лицеви стани, за деца и покриващи матраци, и дори френски такива, създадени за използване в вили. Също така, са отделени специални комплекти матраци базирайки се на специфичните за произвеждането им елементи и методи. Сред най-ярките колекции са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. А сега в материала ще разнищим изчерпателно всички сетове матраци от марката Симеонов и техните първостепенни особености.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Еднолицеви матраци

Едностранните матраци обикновено се употребяват за кревати, за които няма рамка за под матрака. В ситуация че и спалното място у вас е съвпада с описанието, то еднолицевите матраци от компания Симеонов ще ви свършат отлична работа. Въпросните имат с приложена рамка за под матрака и ще ви икономисат прекалено много време и напрегнати моменти, за намирането ? и монтаж. Рамките за под матрака на произведението от нас едностранни матраци са създадени от иглолистен дървен материал. Тяхно основно достойнство е обстоятелството, че са подходящи за поставяне на функция за повдигане, когато става въпрос за кревати с подобна опция.

Мемори матраци

Ще говорим за видове матраци , изработени от компанията Симеонов,, за производството на които е използвана пяна с памет. Мемори пяната е нов материал, който значително завишава усещането за усещането за ултимативно спокойствие както и чувството за крайно успокоение през тъмните часове на деня. Тя е участник в производството както на еднолицеви, също така и на двустранни матраци. И не само това, спалните продукти, изработени от мемори пяна, са точно за потребители с дискомфорт в областта на гърба. пяната с памет подпомага за това гърбът да бъде държан в нужната поза, също и да се гарантира равномерна почивка за цялото човешко тяло. Не бива да забравяме, помнещата пяна реагира на различни температури и добре регулира телесната температура по време на спане.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Двустранни матраци

Неедностранните матраци пък са пригодени за всякакви разновидности кревати. Нека го кажем по друг начин, това представляват иновативни легла и спални, , идващи заедно с подматрачната рамка. Повечето от неедностранните матраци , израбитени от фирма Симеонов, осигуряват на човека и поредно качество, което подобрява комфортното ниво в състояние на сън. А именно две различни страни за спане – зимна и такава за лятото, които могат да се използват съгласно настоящия сезон или пък индивидуалните искания и условия на съответния човек.

Матраци Симеонов – ключови раздели с продукти

Както споменахме, фирма Матраци Симеонов предлага много голямо разнообразие от видове и поредици матраци. Освен класическите видове, нашият колектив сме измислили и собствени серии матраци, посветени за нуждите и претенциите на характерни платежоспособни лица. Ето и кои категории матраци ви очакват в в продуктовата ни гама:

матраци 3 Най-добрите
матраци

По-малки матраци

Всички ние от Матраци Симеонов наблягаме и на специфичните желания на най-малките. Сред всички съществуват различни матраци, идеални за използване във всякакви детски стаи. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов дават силна и еластична основа, допринасяща за правилното развитие на цялостната детска опорно-двигателна система. Освен това, те гарантират на малките съкровища колкото се може по-висока степен на удобно и комфортно усещане заради полезен, комфортен и най-добър сън.

Още видове

Серията, кръстена „Алое Вера“ е развита с концепция за максималното удобство на тялото на човека по време на спане. Матраците от тази категория съдържат тъкан, в която има необходимото количество „Алое Вера“. Тази тъкан съдейства за увеличаване нивата пухкавост когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, със сигурност ще са ви от помощ да освободите несъзнателно насъбираните през деня психическа напрегнатост и преумора, и да се насладите на сън с всички лечебни качества.

При серия „Бамбук“ нишките от бамбук са естествен материал, който се явява естествена защитна среда гадните миризми и аромати и вредните за човешкото тяло бактерии и микроорганизми. Матраците Симеонов от серията ни, кръстена „Бамбук“, намаляват до минимум заплахата от развитие на зараждане на акара и засилване на различни алергии. Също така, заради проветряващата им се структура ще се предотврати и постоянна влажност. С този способ ще се снабдите с една подходяща, лека и удобна система за качествен спане и почивка.

Раздел „Ванилия“ гарантира на купувачите изключително удобство от матраци при които специално е е използван плат, който поставя по-високо равнището на леки и меки усещания при конткат с тялото на човек. Устойчивата им структура предоставя силата им, а приятният бял цвят ще стои точно в стаята, в която спите.

Както при предишния раздел, и в раздела, носещ името „Какао“ са вкарани в употреба здрави и устойчиви за най-дълъг времеви период продукти за спане, гарантиращи максимално ниво на комфортни усещания по време на спане. Оцветяването на матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но има леки кафяви допълнения, като по този начин правят неговата обвивка още по-разноцветна и приятна за окото.

Разделът „Climattress” е една от най-новите раздели матраци в нашето производсто. Спалните продукти, които ще откриете в нея, са устроени чрезса с пяна, която помни извивките на тялото, обогатена с Cool gel капсули, които имат мисия за снижаване на температурата на тялото на човек при случай. Матраците от раздел „Climattress” са идеални за летния сезон, когато непоносимите жеги обикновено са причина за проблеми в съня на всеки. Да не забравяме и друго, отворената им композиция разрешава свободна въздушна динамика, което е още един плюс за онези, които не понасят жегите. С матраците от серията “Climattress” ще постигнете усещането, че сте на почивка и се любувате на вълшебния морски вятър.

Раздел „Lux” съдържа също така едностранни и двулицеви матраци. Два са случаите когато говорим за използваните материали за изработването на тези матраци – единствено и само дунапредн и съчетание на пяна с памет и дунапрен. Матраците от раздел „Lux” по-скоро не са меки дават основа, която е сигурна през нощта. Комбинацията между пяна с памет и дунапрен предоставя комфорт комбинирайки силна основаЕто и причината матраците с такова комбиниране от материали често са избирани за хора, имащи проблеми с гръбнака.

Завършваме със – серия „Ladybird”. От тази колекция ще се впечатлят всички които страдат от болки в гръбначния стълб. Тук има както такива с едно лице, така и двустранни матраци. Отличителното за този тип матраци е свързана с факта, че се състоят от максимално здрав основен слой. Точно върху тази издържлива база е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретанслой от изключително специален материал с масажиращ ефект върху човешкото тяло. Вземайки си матрак от серията „Ladybird”, вие получавате обещание забравяне на досадните болки и симптоми, които са виновници за нарушения във вашия сън, и и положителен развой на истинска почивка през нощта.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Ниски цени и отличаващи се ценови редукции

Матраците от марката Симеонов се намират в търговската мрежа на особено достъпни цифри за обикновения потребител в България. Имаме и решения за за онези, които се нуждаят от комфортното усещане и се нуждаят категорично най-доброто за за решенията в спалнята си. Произведените от нас неща са с решение за разсрочване, вземайки под внимание индивидуалните искания и изисквания на човека. В добавка, периодично на в нашия сайт със сигурност можете да/ имате шанс да харесате някои от най–добрите матраци от портфолиото на марката на Симеонов на редуцирани цени. Наблюдавайте сходните оферти и отстъпки на в раздел „Специални оферти“.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Топ матраци

Топ матракът е идеалното решение, когато искате да се справите с убиващ матрак или стара спалня. Слава богу, това не е единственото му предимство. Топ матракът може още да се ползва за всички гости, по време на излети сред природата и къмпинги. Моделите от тази категория са напълно напаснати с всяка ваша нужда ще ви дарят с неподражаемо удобство когато искате да поспите.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Аксесоари за матраци

Естествено, сред всичко предлагано от фирма Матраци Симеонов ще се натъкнете на много аксесоари за вашия матрак. От основи и протектори за матраци до възглавници, които засилват усещането за изключително качествено време през нщта. Големият избор сред нашите продукти ще ви гарантира вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Изберете някой от матраците от марката Симеонов и усетете реалната релаксация по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са топ решение за всеки семеен кът
Неконвенционални големини
Голям избор на продукти
Еднолицеви матраци
Мемори матраци
Двустранни матраци
Матраци Симеонов – ключови раздели с продукти
По-малки матраци
Още видове
Ниски цени и отличаващи се ценови редукции
Топ матраци
Аксесоари за матраци

Uncategorized

Leave a Reply